Schapenwolcrèmes

Het idee voor de schapenwolcrème is ontstaan op de Noordkroon, een Texelse schapenboerderij. In de scheertijd verzamelde en sorteerde schapenboerin Renske de afgeschoren wol van de schapen. Het natuurlijke wolvet maakte haar handen heerlijk zacht en wondjes verdwenen. Het wolvet is de basis voor de unieke schapenwolcrèmes.

 

Schapenwol handcrème (10% wolvet)Schapenwol handcrème

 

Maakt droge schrale handen heerlijk zacht en laat kloven verdwijnen. Er zijn twee soorten handcreme met of zonder parfum.

Verkrijgbaar in 25, 100, 180 en 500 ml.

 

SchapeSchapenwolvoetcrèmenwol voetcreme (10% wolvet)


Ideaal bij een ruwe en droge huid, eeltplekken, kloven en zere hielen. Met verfrissende menthol en kamper. De teatree helpt tegen kalknagels, voetschimmel en voetgeur.

Verkrijgbaar in 25, 100, 180 en 500 ml.

 

 

Schapenwol huidcrème (10% wolvet)Schapenwol huidcrème

Lijkt op de handcrème, maar is soepeler en smeert makkelijker uit. Ideaal om grotere oppervlakten van het lichaam te verzorgen. Er zijn twee soorten huidcrème met of zonder parfum.

Verkrijgbaar in 100, 180 ml.

 

Schapenwol gezichtscrèmeSchapenwol gezichtscrème (3% wolvet)

Met deze heerlijke verzorgende crème voelt uw huid weer zacht en soepel aan. De gezichtscrème is zowel geschikt voor de gevoelige als de normale huid, voor dag en nacht.

Verkrijgbaar in 50, 100 ml.

 

Wolvet (100% wolvet)Wolvet 100%

Dit zuivere en onbewerkte wolvet heeft een extra helende werking op de huid. Speciaal voor kleine vervelende plekjes, diepe kloven of een extreem droge huid. Smeert beter na verwarmen voor gebruik.

Verkrijgbaar in 50, 100 ml.

 

Lanoline 75% wolvetLanoline (75% wolvet)

Lanoline bestaat uit 75% wolvet en 25% water. Dit mengsel maakt het wolvet beter smeerbaar en opneembaar voor de huid. Lanoline heeft dezelfde werking als wolvet. Smeert beter na verwarmen voor gebruik.

Verkrijgbaar in 50 ml.

 Het natuurproduct van schapeneiland Texel

Aanvullende gegevens